Asiakaspalautteita

Asiakaspalautteita

Gua Sha -Hieronnan asiakaspalautteita


 Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilemaan kokovartaloa Gua Sha hoitoa Elluntuvalla. Gua sha hoidossa vapautetaan jännityksiä lihaksista sekä faskioista ja se parantaa hoidettavan alueen verenkiertoa. Hoito kuulosti juuri niin ihanalta, kun se olikin. Hoito kesti minulla kaksi tuntia ja hoidossa käytiin läpi koko keho varpaista päähän, molemmin puolin. Hoito sana saattaa herättää monissa epäilyksiä mutta tämä hoito on ihan rinnastettavissa hieronta kokemukseen. Gua sha hoidossa käytettiin kahta eri välinettä vartalon hoitamiseen ja kasvoilla vielä omaa välinettä. Välineet tuntuivat ihoa vasten mukavilta.

Hoito oli samaan aikaan rentouttava, mutta jumit saivat myös kyytiä. Usein hieronnassa keskitytään yhteen ongelma-alueeseen esimerkiksi niska-hartia seutuun. Tässä hoidossa oli mukavaa, että käytiin koko keho läpi ja näin ollen oli kokonaisvaltaisesti hyvin rentoutunut ja levännyt olo hoidon jälkeen. Itse sain hoidosta energiaa ja keho tuntui kevyemmältä ja jumissa olevat alueet olivat myös selkeästi paremmat eikä niitä kiristänyt eikä kipua ollut enää.

Voin lämpimästi suositella hoitoa kaikille edes kerran kokeiltavaksi!  

________________________________________________

 

Minulla oli mahdollisuus kokeilla Gua Sha hierontaa.
Hieronta perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen.
Siinä käsitellään kokonaisvaltaisesti koko kroppa varpaista päälakeen.
Käyn säännöllisesti hieronnassa joten mitään suurempia jumeja ei ollut. Uteliaana olen valmis kokeilemaan uusia asioita. Eikä se todellakaan tuottanut pettymystä. Hierojan varmat ja rauhalliset liikkeet. Hieronta öljyn virkistävä ja ihana tuoksu saivat aikaan rentoutuneen ja kevyen olon. Eritoten tykkäsin kasvojen hieronnasta. Ihan muutama ryppykin taisi siinä siletä .
Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tämä on pientä hemmottelua itselle kiireisen arjen keskelle. Rentoutunein mielin jaksaa paahtaa arkea eteenpäin.   Luo kotisivut ilmaiseksi!