Palvelut

Doula

Olen Sertifioitumassa oleva doula.

Doulakoulutus on tehty ja seuraavaksi sertien hankinta.

Tarvitsen matkan varrella myös halukkaita raskaanaolevia hlöitä, jotka haluavat doulan palveluita


Doulan tehtävä:

Doula on synnytystukihenkilö, joka tarjoaa henkistä, fyysistä ja tiedollista tukea synnyttäjälle ja hänen tukihenkilölleen heidän toiveidensa mukaisesti odotusaikana, synnytyksessä ja sen jälkeen. 

Doula pyrkii lisäämään turvallisuuden tunnetta ja luottamusta. Doula kannustaa asiakasta kysymään hoidostaan ja tuomaan ilmi huoliaan sekä toiveitaan hoitohenkilökunnalle. 

Opiskelen myös perhedoulauksen ja imetyskurssin, jotta voin olla sinulle kokonaisvaltaisesti avuksi, perheen tukena kun pienokainen aloittaa elämäänsä vanhempien kanssa.Tervetuloa matkaan mukaan.Ravintolisät

Toimiiko ruoansulatuksesi kunnolla? Närästääkö?Onko päänsärkyjä/migreeniä? Kärsitkö iltaisin lihaskrampeista? Nukutko hyvin yösi ja onko unesi palauttavaa unta? Ilmavaivoja ja turvotusta? Iho-ongelmia (kuiva iho, atopia, akne)? Kuivat limakalvot?

Jos yhteenkään vastasit Kyllä, ota yhteyttä. 

Itselläni oli migreeniä lähes kerran vkossa, aineenvaihdunnassa häiriötä, kutiavat korvakäytävät ja lihaskramppeja ja levottomuutta jaloissa iltaisin. Vain muutaman mainitakseni. Aloitin näiden tuotteiden käytön keväällä 2017 ja jo yhdessä kuukaudessa oli isot muutokset tullut. Pystyin jättämään 2 vkon jälkeen migreeninestolääkkeen pois kokonaan, migreeniäkään ei näkynyt enää 3 vkon jälkeen lainkaan, nukuin paremmin yöllä ja jalatkin rauhoittuivat iltaisin. Mikä parasta oli että yleinen hyvinvointini koki jäätävän parannuksen. Jaksoin päivisin tehdä töitä haukottelematta joka tunti ja ruokakin maistui paremmalta. 

Syy näihin kaikkiin parannuksiin löytyy premium raavintolisistä, joista löytyy oikeat määrät vitamiineja, maitohappobakteereja sekä mineraaleja, ne myös toimivat loistavasti yhdessä ja ne on tuoreista hedelmistä, kasviksista ja marjoista uutettu, tarkoin valituilta viljelilöiltä. Nuo tuotteet ovat saaneet kasvaa ravintorikkaassa maassa kypsiksi asti ja siksi niissä on paljon hyviä vitamiineja ja mineraaleja, jotka auttavat kehoa voimaan hyvin ja siten saat energiaa.

Tulen mielelläni kertomaan lisää näistä kokemuksista ravintolisien käytön aloitettuani. Varaat vain ajan niin tavataan ja kuulet lisää.

Tulen mielelläni myös yrityksiin kertomaan kokemuksistani ja siitä miten sinä/työntekijäsi saisi paremman hyvinvoinnin panostamatta liikaa aikaa päivästä.


 

Doula hinnasto


1. paketti 

sisältää 1-3 käyntiä ennen synnytystä ja yksi käynti synnytyksen jälkeen, päivystys 2 vkoa ennen ja jälkeen lasketun ajan. 1 käynti kestää 1 - 2 h.


2. paketti 

sisältää 3 käyntiä ennen laskettua aikaa 2 käyntiä lasketun ajan jälkeen. 1 käynti kestää 1 - 2 h.


Yksittäinen käynti 75;- sis ALV

Jos käynnistä tulee jatko sopimus, saat käynnin ilmaiseksi


Voimme räätälöidä juuri sinun näköisesi paketti jos et valmiista löydä mieleistä
Koulutettu hieroja Lahden keskustassa, Leelo Reilson.

osoitteessa lrkauneus.com löydät Leelon ja pääset varaamaan ajan hänen vastaanotolle.

Hieronnat:

- Klassinen hieronta

- Kuumakivihieronta

- Intialaiset hieronnat

- Hunajahieronnat

- Reiki