Palvelut

Doula

Olen koulutettu doula.

Doulan tehtävä:

Doula on synnytystukihenkilö, joka tarjoaa henkistä, fyysistä ja tiedollista tukea synnyttäjälle ja hänen tukihenkilölleen heidän toiveidensa mukaisesti odotusaikana, synnytyksessä ja sen jälkeen. 

Doula pyrkii lisäämään turvallisuuden tunnetta ja luottamusta. Doula kannustaa asiakasta kysymään hoidostaan ja tuomaan ilmi huoliaan sekä toiveitaan hoitohenkilökunnalle. 

Opiskelen myös perhedoulauksen, jotta voin olla sinulle kokonaisvaltaisesti avuksi, perheen tukena kun pienokainen aloittaa elämäänsä vanhempien kanssa.

Saattodoula on mukanasi saattohoidosta alkaen, toimin tukena myös läheisillesi kun he sitä tarvitsevat. Jatkan läheistesi tukemista poisnukkumisesi jälkeenkin, koska silloin he tarvitsevat tukea eniten.Käytössäni on synnytystäsi helpottamaan mm. TENS-laite ja Gua Sha- hierontaTervetuloa matkaan mukaan.


Koulutettu Hieroja 

Olen valmistunut Lahden hierojakoulusta vuoden 2021 lopussa.

Otan asiakkaita vastaan toimitilassani, Rautatienkatu 4, Lahti. Sähköinen ajanvaraus on käytössä vello.fi/elluntupa 

Käytän toiminnassani mobilisointia, trikkeri hierontaa, hankausmenetelmiä, nivelhoidot, purentalihashoidot yms.

Kotikäyntejä teen vain sovitusti.

Intialainen päähieronta

Neurosonic hoidot

Vyöhyketerapeuttista hoitoaLue lisää "tietoa meistä" -sivulta 

Doula paketit


1. paketti synnytys

sisältää 3 käyntiä ennen synnytystä ja 2 käynti synnytyksen jälkeen, päivystys 2 vkoa ennen ja jälkeen lasketun ajan. 1 käynti kestää 1 - 2 h.


2. paketti synnytys

sisältää 3 käyntiä ennen laskettua aikaa 1 käyntiä lasketun ajan jälkeen. 1 käynti kestää 1 - 2 h.


Yksittäinen käynti 75;- sis ALV

Jos käynnistä tulee jatko sopimus, saat käynnin ilmaiseksi

Saattodoulan paketit tehdään aina räätälöitynä


Voimme räätälöidä juuri sinun näköisesi paketti jos et valmiista löydä mieleistä
Hieronnan ja Vyöhyketerapeuttisen hoidon sarjakortit

 Neurosonic sarjakortit:

10 kertaa 30 min sarja, 160:- saat tunnin ilmaista hoitoaikaa

20 kertaa 30 min sarja, 320:- saat 2  ilmaista hoitoaikaa

10 kertaa 45 min sarja, 320:- saat 2  ilmaista hoitoaikaa

20 kertaa 45 min sarja, 640:- saat 4  ilmaista hoitoaikaa


Myös vammautuneet ovat tervetulleet hierontaan. 

EllunTupaan pääsee pienellä pyörätuolilla mutta sähköpyörätuolilla on ahtaanpaa oviaukon kohdalla. 

Neurosonicin avulla saamme tehokkaamman hoidonNeurosonic


Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle.


Neurosonic vaikuttaa:

- Palautumiseen

Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

- Stressin lievitykseen

Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu. 

- Unen laatuun

Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa.  


EllunTuvalla on nyt käytössä Neurosonic mobiilipatja plus

Patjan ohjelmia ohjataan langattomasti sovelluksella, jonka avulla voit valita mieleisesi ohjelma-alueen rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen. Ohjelmilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja kattavan kirjaston avulla löytyy jokaiselle jotakin. Laitteen ohjelmilla voidaan erityisesti vaikuttaa rentoutumiseen sekä edistää unenlaatua ja helpottaa stressin oireita. Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää.

Neurosonic Plus-laitteita suosittelemme esimerkiksi aktiiviliikkujille, urheilijoille, diabeetikoille, liikuntarajoitteisille sekä ylipainosta kärsiville. Korkeampitehoisena se vaikuttaa tehokkaammin aineenvaihduntaan, nestekiertoon, lihasjännitykseen, lihasväsymykseen ja palautumiseen! Kaikilla laitteilla voidaan lievittää stressiperäisiä oireita ja unihäiriöitä.

Lisää tietoa löydät Neurosonicin omilta sivuilta 


Luo kotisivut ilmaiseksi!