EFT- tapping

EFT- tappingEFT-tapping = Emotional Freedom Techniques = tunteiden vapauttamisen tekniikka

Se on menetelmä, jossa kevyesti naputellaan kehossa olevia akupunktiopisteitä. Menetelmän on todettu auttavan nopeasti ja tehokkaasti moniin ongelmiin

- Ahdistus

- Pelkotilat

- Paniikkihäiriöt

- Riippuvuudet

- Krooniset kivut

- Unihäiriöt

- Stressin hallintaan  ja moneen muuhun 

Naputtelu kohdistuu terveyden ja hyvinvoinnin haasteiden juuriin keskeyttäen kehon stressireaktion nopeasti ja tehokkaasti. Naputtelu on tehokas työkalu terveyden lisäämiseksi monilla tasoilla: se kattaa mielen, tunteiden ja kehon. 

Sen avulla on saatu vaikuttavia tuloksia niin masennuksen, ahdistuksen, traumaperäisten stressihäiriön ja fibromyalgian kaltaisten stressiin liittyvien epätasapainotilojen kuin fyysisen kivun ja monen, monen muun vaivan hoidossa.

Yhdistettynä terveeseen elämäntapaan -  johon kuuluvat ruokavalio, säännöllinen liikunta ja luonnonmukaiset lisäravinteet - naputtelu on nopeavaikutteinen, ei-invasiivinen keino hallita aktiivista stressiä, joka usein tekee kehostamme sairaudelle alttiin.

Akupisteet ovat kehon yläosassa. Naputtelua tehdään vaiheittain ja sessioita otetaan niin monta kuin tarvitset, mutta muista että kuten hieronnassakaan ei yksi kerta riitä vaan tarvitaan useampi sessio, jotta tuloksia alkaa tulla. Jokainen keho on yksilö ja reagoi eri tavalla ja näin ollen myös sessioita voi olla yhdelle 3 kertaa ja toiselle 6 kertaa, jollekin tarvitaan jopa puoli vuotta.


Luo kotisivut ilmaiseksi!