Tietoa meistä

                                                                                                                                                                          AJANVARAUS

Kuka minä olen?


Olen koluttautunut synnytysdoulaksi ja saattodoulaksi.

Innostus doulaksi on tullut jo kauan sitten, en vain tiennyt miksi tuota hlöä kutsutaan, nyt tiedän. Halu olla avuksi, kuten olen ollut henkilökohtaisena avustajana, paloi syvällä sydämessäni ja ajatus doulana tuntui hyvin lämpöisenä ja miellyttävänä. 

On mahtavaa päästä synnyttämään useita kertoja ja auttaa tuoreita vanhempia  pienokaisen kanssa elämän alkumetreillä. Halu tukea, opastaa ja jakaa tärkeää tietoa jo ennen pienten kätösten ja varpaiden ilmestymistä ja tietenkin sen jälkeenkin. Olen tukena niin synnyttäjälle kuin hänen puolisolleen/tukihenkilölle. 

Perhedoulauksessa jatkan perheen kanssa työskentelyä vauvan kotiutumisen jälkeen, niin että äiti saa olla rauhassa lapsivuoteessa ja tutustua pienokaiseen.

Saattodoulauksessa olen tukenasi saattohoidosta alkaen aina kuolemaasi saakka, sen jälkeen työni kuva muuttuu läheistesi tukijaksi. Huolehdin että he jaksavat surunsa keskellä ja tuen heitä jaksamisessa ja autan tarvittaessa asioiden hoidossa (en hoida asioita mutta lähden mukaan ja katson että kaikki tarvittavat tulevat hoidettua).


 Opinnot Lahden hierojakoulussa on hoidettu.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi jouluksi 2021. Opinnot tukevat Doulausta. 

Opinnot etenivät hyvin ja valmistuin ajallani. Toimitilankin olen jo saanut hankittua ja siellä otan vastaan asiakkaita heti jo joulukuussa. Ajanvarauskin on jo hoidossa sähköisessä muodossa vellossa. Metodeja hoidoissa käytän mm. mobilisointia, trikkeriä, hankauksia ja nivelhoitoja. 

Erikoistuin myös vammautuneisiin asiakkaisiin, esim. 4-raajahalvaantuneet.  

Intialainen päähieronta ja Neurosonic hoidot ovat myös saatavilla.

Toukokuussa 2022  tuli mukaan vyöhyketerapeuttinen hoito ja syksyllä 2022 kuivakuppaus sekä raskausajan vyöhyketerapeuttinen hieronta ja synnytyksestä palautumisen hieronta.

Alkuvuodesta 2023 kokonaisvaltaiseen doulapakettiin tuli mukaan imetysohjaus ja vyöhyketerapeuttinen synnytyksen käynnistys.

Gua Sha-hieronta tuli mukaan listoille helmikuussa 2023

Sysksyllä 2023 alkaa uusi aluevaltauksen opiskelu, joka kestää 3 vuotta....


Olet lämpöisesti tervetullut rentoutumaan.


Varaa oma aikasi 


Elina
Elina
ESS teki jutun saattodoulauksesta
ESS teki jutun saattodoulauksesta
Luo kotisivut ilmaiseksi!