Tietoa meistä

Ketä me ollaan?

Minä, joka pyöritän hyvinvointia niin sisältä kuin ulkoakin :-) Olen käyttänyt hyvällä menestyksellä ravintolisiä, jotka on auttanut mm. migreeniin. Vielä 3 vuotta sitten kärsin migreenistä vkottain, mutta kun aloin käyttää näitä ravintolisiä kaikkosi migreeni alle kuukaudessa lähes kokonaan pois. En siis tarvinnut ensimmäisen 2 vkon jälkeen enää migreeninestolääkkeitä. 3 vkon kohdalla tein havainnon ettei migreeniä ole ollut viimeiseen viikkoon.

Siitä jatkoin käyttöä ja huomasin että nukun paremmin, närästys poistui, jalatkaan ei enää iltaisin krampannut, aineenvaihduntakin kiihtyi. Taisin kadottaa siinä muutaman kilonkin. Kaikki nämä ja paljon muutakin parannusta tuli kun käytin oikeassa suhteessa vitamiineja, B-vitamiinia, C-vitamiinia, rautaa, mineraaleja ja monia muitakin vitamiineja. Ei olisi onnistunut ilman laadukkaita vitamiineja jotka on uutettu hyvistä ja ravinnerikkaassa maassa kasvaneista hedelmistä, kasviksista, vihanneksista ja marjoista.


Ihonhoidon myötä löysin paremman ihon ja meikit jotka pysyvät paikallaan koko päivän, ilman että parin tunnin päästä huomaan peiliin katsoessani että kaikki meikit on valunut rullalle luomilla.

Ihonhoidossa taas arvostan nopeutta, en jaksa ja ehdikään aamuisin tupsata pitkiä aikoja peilin edessä, joten otin käyttöön nämä meidän omat ihonhoitotuotteet ja vola, alkoi iho muuttua lähes silmissä. 

Kadotin kuuluisia naururyppyjäni, ihoni muuttui pehmeämmäksi ja kimmoisammaksi.

Olen kauttaaltaan tyytyväinen edustamiini tuotteisiin.


Nyt olen uutena aluevaltauksena koluttautunut Doulaksi ja olen sertifioitumassa vielä.

Innostus doulaksi on tullut jo kauan sitten, en vain tiennyt miksi tuota hlöä kutsutaan, nyt tiedän. Halu olla avuksi, kuten olen nytkin henkilökohtaisena avustajana, paloi syvällä sydämessäni ja ajatus doulana tuntui hyvin lämpöisenä ja miellyttävänä. 

On mahtavaa päästä synnyttämään useita kertoja ja auttaa tuoreita vanhempia  pienokaisen kanssa elämän alkumetreillä. Halu tukea, opastaa ja jakaa tärkeää tietoa jo ennen pienten kätösten ja varpaiden ilmestymistä ja tietenkin sen jälkeenkin. Olen tukena niin synnyttäjälle kuin hänen puolisolleen/tukihenkilölle. 

Perhedoulauksessa jatkan perheen kanssa työskentelyä vauvan kotiutumisen jälkeen, niin että äiti saa olla rauhassa lapsivuoteessa ja tutustua pienokaiseen.


Aloitan opinnot Lahden hierojakoulussa ensi vuoden alussa. Valmistun hierojaksi jouluksi 2021. Opinnot tukevat Doulausta. Teen toki valmistumisen jälkeen hierojana töitä. 


Elina
Elina

Olen koulutettu hieroja ja käytän apuna myös triggerpuikkoja, imukuppeja, quashahunaja, mobilisoivia otteita aina asiakkaan tarpeita ja toiveita huomioon ottaen.

Kalvojen avausta ja Intialaista hierontaa.

Klassinen hieronta:

on perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaankäsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta.

Kuumakivihieronta:

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämpimien laavakivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin.

Intialaiset hieronnat:

Intilainen päähieronta: on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja jatkuu vielä seuraavienkin päivien aikana.

Intilainen käsi- ja jalkahieronta: perustuu perinteiseen intilaiseen hierontatyöskentelyyn. Hieronnoissa käytetään erilaisia hankaus-, sively-, ja painelutekniikoita


Opiskelen Kalevalaista jäsenkorjausta!Leelo
Leelo