Tervetuloa Lellun Blogiin

17.07.2023

Kun nyt onnistuit pääsemään tänne asti niin tervetuloa. Täältä pääset lukemaan minusta ja elämästäni. Elämäni on ollut tavallisen tappavan tylsää mutta myös vaiherikas. 

Ehkä aloitan ihan alusta.....


Syntyipä joskus ja jossakin pieni tyttö nimeltä Taru Elina. Tyttö eli onnellisen lapsuuden vanhempiensa kanssa seuraten maailman kulkua itsekseen ensimmäiset 10 vuotta.

Ensimmäiset 5v hän asui perheensä kanssa Jyväskylässä Harjulla. Elämä oli leppoisaa, ainakin minun mielestäni.

Laskiaisena laskettiin aina mäkeä talon muiden asukkaiden kanssa, keväällä sain aina päättää koska keinut laitetaan paikoilleen, jotta lapset voi keinua.

Isäni toimi talonmiehenä siinä taloyhtiössä, niin siksi muka sain tehdä isoja päätöksiä pienessä lapsen päässä.

Tosin siellä päässä liikkui kaikenlaista muutakin, kuten ei mennä siitä mistä aita on matalin (kirjaimellisesti), kiipesin aidan yli kuten muutkin lapset teki, enkä mennyt siitä kohden missä aidassa oli reikä ja tietysti putosin aidalta ja löin pääni betoniseen vesikouruun. Wau mikä huuto siitä syntyikää, äiti tietenkin tunnisti oman lapsen itkun, syöksyi parvekkeelle ja sieltä näki minut maassa makaamassa ja huutamassa kovempaa kuin palosireeni, olihan silmäkulmassani ammottava reikä.

Lähtöhän siltä istumalta tuli sairaalaan paikattavaksi ja voitin 3 tikkiä, niin että se siitä ammottavasta reiästä päässä.

Muistan tuosta vain sen vihreän liinan mikä laitettiin kasvoilleni ja äidin käden, josta pidin tiukasti kiinni.


Tästä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Luo kotisivut ilmaiseksi!