Vyöhyketerapeuttinen hoito

     Palvelut                                                                                                                                                   AJANVARAUS

Vyöhyketerapeuttinen hoito


Vyöhyketerapeuttinen hoito tapahtuu kehon vyöhyketasoja ja -ratoja painelemalla ja stimuloimalla. Hoitaja voi käsitellä pelkästään jalkaterien heijastepisteitä tai koko kehon heijasteita eli myös käsiä, korvia ja kasvoja. Koko kehoa hoitava terapia pyrkii aktivoimaan kehon omia parantumisprosesseja ja näin tasapainottamaan mahdollisia ali- tai ylitiloja.

Vyöhyketerapeuttinen hoito vaikuttaa sekä ennaltaehkäisevästi että hyvinvointia lisäävästi hermojen rentouttamisen ja puhdistautumisen avulla.

Vyöhyketerapeuttisesta hoidosta voi saada apua mm. seuraaviin vaivoihin:

  • stressi ja levottomuus
  • unettomuus
  • päänsärky
  • niska- ja hartiajännitys
  • lihas- ja nivelongelmat
  • hormoni- ja aineenvaihduntahäiriöt
  • refluksitauti
  • vatsan toiminnallisuushäiriöt
  • yökastelu

Vyöhyketerapeuttinen hoito on lääketiedettä täydentävä hoito. Terapian tavoitteena on parantaa ja nopeuttaa kehon palautumista sairauden tai leikkauksen jälkeen.

Hoitoa ei suositella veritulppapotilaille, raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana eikä riskiraskauksissa.

Myös vauvat ovat tervetulleita vastaanotolle. Vauvoille aikaa on tarjolla 30 min. Koliikkia, vatsanväänteitä, itkua ja unihäiriöitä. Kiusallisia pikkuvauvojen vaivoja, joihin vanhemmat toivovat pikaista helpotusta. Moni on saanut oireisiin apua vauvojen vyöhyketerapeuttisesta hoidosta.
Milloin et voi tulla hierontaan:

Kuume, kehon tulehdustila, antibiottikuuri, verenvuotoa emättimessä, vatsan tai lantion voimakas, jatkuva kipu. Säännölliset, voimakkaat supistukset ennen 37 raskausviikkoa. Raskausmyrkytys eli toksemia (pre-eklampsia). Verisuonitukokset.

Hoito tehdään korvista kantapäähän, eli koko keho käydään läpi. Poislukien ensimmäisen kolmanneksen aikana ei käsitellä korvia ja vatsan aluetta.

Hoito tehdään aina kyljellään jotta vatsan on hyvä olla eikä tule painetta vaikka alkuun vatsa ei olekaan iso.

Hoidossa yhdistyy vyöhyketerapia sekä Ayurveda-hieronta. Vyöhyketerapia tuo hoitoon tehokkuutta ja sen avulla tuodaan apua moniin raskausajan oireisiin ja kehon kiputiloihin. Ayurveda-hieronnan otteet ovat keinuvan rytmisiä ja vaivuttavat hoidettavan nopeasti syvään rentouden tilaan.

Synnytyksesi jälkeen voit ottaa vauvan mukaan hierontaan, näin saat pidettyä vauvan lähelläsi ja myös pienokainen rentoutuu kun sinä rentoudut.

Tervetuloa rentoutumaan.


Luo kotisivut ilmaiseksi!